Kontakta oss

Är du jobbsökande och har en fråga om ett jobb eller specifik ansökningsprocess? Eller är du mer intresserad av att diskutera rekrytering eller bemanning för att lösa ditt personalbehov? Här nedan hittar du våra kontaktuppgifter - kontakta oss på det sätt som passar dig, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Kontakt för företag

Har ditt företag personalbehov?

Kontakta oss om du vill ha hjälp med, eller har frågor om rekrytering eller bemanning. Beskriv ditt personalbehov så gott du kan, så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa till!

Jobbsökande och har en fråga?

Om du är jobbsökande och vill få status på en rekryteringsprocess kan du logga in på din profil och följa din ansökan. Har du frågor kring en rekryteringsprocess, kontakta rekryteringsteamet, kontaktuppgifter hittar du längst ner i den aktuella jobbannonsen. För övriga frågor hittar du kontaktuppgifter nedan.

Telefon

Växel: 020-37 38 40
Öppettider: Mån-fre 8-17

Mail

Allmänna frågor: info@academicwork.se

Chatt

Öppettider: Mån-fre 8-17

Chatten hittar du längst ner i högra hörnet på vår webb. När chatten är full försvinner den temporärt.

Ska du på intervju hos oss eller besöka oss i ett annat ärende?

Klicka på kontoret du ska besöka i listan nedan, så får du fram både kontaktuppgifter och vägbeskrivning.

.

Vanliga frågor

Vanliga frågor, som hur det är att vara konsult hos oss på Academic Work eller hur du ska tänka när du söker jobb kan du hitta under vår FAQ. Du hittar FAQ:n längst ner i högra hörnet på denna sida. 

Vanliga frågor

Andra kontaktpersoner

Upplever du dig ha blivit orättvist behandlad eller utsatt för diskriminering i någon av våra bemannings- eller rekryteringsprocesser – tveka inte att kontakta oss.

Är du konsult ber vi dig att i första hand ta kontakt med din konsultchef.

Kontakta AW Instajobs

Är du instajobbare, har tagit hjälp av en instajobbare eller har frågor om AW Instajobs? Kontaktuppgifter hittar du på AW Instajobs hemsida där du också kan chatta med AW Instajobs direkt.

2019 blev AW Instajobs en del av Academic Work. AW Instajobbs är jobbappen som matchar extrajobbande studenter med företag som söker tillfällig personal.

Kontakta AW Instajobs

Om Academic Work

Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut young professionals, det vill säga studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades 1998 av tre studenter, idag är vi en internationell verksamhet som har hjälpt över 140 000 personer till jobb och – inte minst – försett våra kunder med lika många kollegor.

Läs mer om oss
Tipsa en vän!