I koncernen

AWX är en nyhet i Academic Work koncernen och syftar till att ta tillvara på riktigt bra idéer. Idéer som på ett eller annat sätt stöttar och utvecklar vår kärnverksamhet. Men för att inte riskera att vi bara stannar i idéstadiet så bildar vi nu start-ups i AWX-familjen – för där har vi möjlighet att satsa helhjärtat på dem. Läs mer om bolagen här under.

AW Academy

Vi är övertygade om att tiden nu är inne för en ny typ av utbildning. Därför har vi startat AW Academy, en skola som erbjuder Accelerated Learning Programs. Vi skräddarsyr intensivutbildningar för branscher med uttalad kompetensbrist och utbildar människor med rätt förmågor och ambition. Idag har vi utexaminerat 700 konsulter via våra Accelerated Learning Programs i Sverige och Finland. Efter 12 veckors intensivutbildning inom affärsområdena IT/tech, finance och technology går konsulterna direkt ut till Academic Works kunder och bidrar med sin nyvunna kompetens, skräddarsydd efter arbetsmarknadens och kundernas behov.

Happo

En rekryteringsprocess med många parter och kandidater kan bli administrativt tung och svår att hålla ihop. Då kan ett rekryteringsverktyg kan vara lösningen. Happo har varit del av Academic Work-familjen sedan 2017 och är en enkel och kraftfull digital rekryteringsplattfrom som förenklar flödena, förbättrar samarbetet, effektiviserar kommunikationen och ger alla inblandade parter god överblick över pågående rekryteringar och kandidater.

Digitalent

Digitalent är en konsultbyrå med passion för digital utveckling och har varit med oss sedan 2017. De erbjuder sina medarbetare det bästa från flera världar. Konsultbolagets fokus på personlig utveckling och den digitala byråns gemensamma skapande. Dessutom får du möjligheten att jobba i en agil start-up med en miljardkoncerns resurser i ryggen.

Instajobs flyttar in

2019 blev Instajobs en del av Academic Work. Instajobs är jobbappen som matchar extrajobbande studenter med företag som söker tillfällig personal.

Är du i behov av extrapersonal? Instajobs är ett digitalt verktyg för dig som söker extrapersonal, oavsett när på dygnet ditt behov uppstår. Ta hjälp av Instajobs - använd kontaktformuläret här nedanför.

Tipsa en vän!