Hitta till Academic Work Linköping

Är du i förberedelserna för intervju? Eller är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig som jobbsökande i Linköping? Oavsett anledning att besöka oss ser vi fram emot att träffa dig! Nedan finner du adress och vägbeskrivning till Academic Work Linköping. Varmt välkommen!

Lediga jobb

Vägbeskrivning Academic Work Linköping

Academic Work Linköping hittar du på Drottninggatan i centrala Linköping. Tar du bussen hit går du av vid hållplatsen Trädgårdstorget eller allra bäst Köpmansgränd – då stannar bussen precis framför vår entré. Kommer du med cykel har vi ett cykelställ precis utanför entrén; har du bil finns det ett P-hus tvärsöver gatan. Ett bra riktmärke är att vi sitter i samma byggnad som Coop, vår port på Drottninggatan 23 ligger precis efter entrén till Coop. När du nått vår port tar du två trappor upp så välkomnas du snart av vår receptionist. Hoppas vi ses, välkommen!

Academic Work Linköping

Drottninggatan 23
582 25 Linköping

Kontakta oss

Jobbsökande i Linköping? Så söker du jobb

Vi hjälper studenter och akademiker ta nästa steg i karriären! Jobbsökandet börjar ofta bland våra lediga jobb i Linköping där du enkelt kan filtrera din sökning för att hitta jobb som matchar just dig. När du vill söka ett eller flera jobb gör du det enkelt genom att ladda upp ditt CV, eller genom att skapa ett CV hos oss. Du kan enkelt filtrera din sökning efter vilken eller vilka jobbkategorier du vill jobba inom, om du ha ett heltidsjobb eller extrajobb, samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Vad händer efter jag sökt jobb?

Rekryteringsprocessen startar så fort du skickat in en ansökan till ett jobb. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. I din profil kan du hela tiden se och följa din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi har över 1000 lediga jobb – så chansen är stor att det finns fler som matchar dig.

Ska du på intervju hos oss? Så förbereder du dig!

Oavsett om du är helt ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare kan det kännas nervöst att gå på intervju. Men kom ihåg att en inbjudan till en intervju är ett bevis på att du är intressant för tjänsten. Vi hjälper dig med hur du förbereder dig inför din intervju på bästa sätt.

Om oss på Academic Work Linköping

Efter att du anmält dig i vår reception i Linköping är du varmt välkommen att slå dig ner med en kopp kaffe eller te. Vi har haft kontor i Linköping i 10 år så vi har så mycket som 130 anställda på plats – på våningen under oss sitter faktiskt hela Academic Works svenska ekonomiavdelning. Du kan därmed glatt räkna med ett och annat hej när du är på besök!


Vi på Academic Work i Linköping kan hjälpa dig med allt inom bemanning och rekrytering. Välkommen till oss!

Tipsa en vän!