Bemanningsföretag Stockholm

Söker du efter ett erfaret bemanningsföretag i Stockholm? Academic Work är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kontor på fyra adresser i Stockholm. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen och är experter på young professionals - studenter och akademiker i början av karriären.

Kontakta oss

Bemanning Stockholm

Stockholm är en stad som ständigt växer och förändras. Konkurrensen om kvalificerad arbetskraft är högre än någonsin och det kan vara en utmaning för företag att hitta rätt medarbetare. Academic Work är ett bemanningsföretag som hyr ut och rekryterar young professionals - studenter och akademiker i början av sina karriärer. Vi har fyra kontor i Stockholm och har haft nöjdast kunder i bemanningsbranschen sedan 2011. När du väljer Academic Work för din bemanning i Stockholm guidar våra erfarna konsultchefer dig genom hela rekryteringsprocessen. Academic Work tar arbetsgivaransvaret under anställningen och du betalar enbart för de faktiska arbetstimmar du är i behov av.

Läs mer om fördelarna med bemanning >

Extrapersonal med kort varsel i Stockholm

Oavsett när på dygnet ditt personalbehov uppstår så finns Instajobs. Instajobs är ett digitalt verktyg för dig med personalbehov med riktigt kort varsel. Våra Instajobbare i Stockholm studerar på högskola eller universitet, har flexibla scheman och kan rycka ut snabbt. Instajobs tar arbetsgivaransvaret och du som företag betalar bara för faktiskt arbetande timmar á 299 kr/timme*.

*Gäller uppdrag/tjänster inom tjänstemannasektorn


Skapa ett konto hos Instajobs >

Auktoriserat bemanningsföretag i Stockholm

Academic Work har lång erfarenhet av framgångsrik bemanning i Stockholm. Vi använder en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess för att ge dig som kund trygghet att rätt kandidat för uppdraget presenteras. En ytterligare trygghet för våra kunder och anställda är att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag av branschorganisationen Kompetensföretagen. Det innebär bland annat att vi följer etiska regler, kollektivavtal och allmänna leveransvillkor.

Visste du att det var i Stockholm allt startade? Academic Work grundades 1998 av tre studenter på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Läs gärna mer om vår resa.

Hitta till Academic Work Stockholm

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till våra kontor i Stockholm!

Hitta till Academic Work Stockholm

Är du utanför Stockholm?

Ingen fara, vi har 18 kontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!