Hitta drömjobbet med en skräddarsydd jobbevakning

Vägen till drömjobbet är snabbare med en jobbevakning. Med vår smarta bevakningsfunktion får du skräddarsydda utskick baserade på dina personliga preferenser, slipper leta upp jobben själv och kan ägna tiden åt att skapa ett vinnande CV och personligt brev. Här listar vi allt du behöver veta för att komma igång redan idag!

Vad är en jobbevakning?

Med en jobbevakning kan du vara säker på att inte missa när ditt drömjobb dyker upp. Genom vår smarta sökmotor kan vi rekommendera lediga tjänster baserat på dina personliga önskemål och preferenser, och ser till att du blir meddelad så fort ett intressant jobb publiceras på vår hemsida. När vi lägger upp ett jobb som matchar dina önskemål får du ett mail i din inkorg, och kan på så sätt vara först på bollen. Med en jobbevakning slipper du leta och kan låta jobben komma till dig istället – smart och enkelt!

Skapa en jobbevakning

3 anledningar att skapa en jobbevakning

1. Skräddarsydda utskick

Drömmer du om ett IT-jobb i Göteborg? Är du intresserad av ett studentjobb på deltid? Eller scrollar du bara planlöst? Med vår skräddarsydda jobbevakning kan du välja att antingen bevaka många olika typer av jobb samtidigt, eller skapa en eller flera nischade bevakningar. Oavsett vad du väljer håller vi koll på dina jobbpreferenser och ser till att du är uppdaterad när rätt jobb dyker upp!

2. Smarta notiser

Att söka tidigt i ansökningsprocessen ökar dina chanser att få jobbet. Du kan dessutom känna dig trygg med att vi skickar notiser till dig så fort nya jobbmöjligheter annonseras.

3. Spara tid

Att söka jobb tar tid - vi har alla varit där! Så varför inte låta oss leta upp jobben åt dig? Tiden du sparar kan du ägna åt att skapa ett fantastiskt CV och personligt brev som får dig att glänsa i nästa rekryteringsprocess.

Hur kommer jag igång?

Att skapa en jobbevakning går snabbt och enkelt. Följ stegen nedan och kom igång redan idag!

  1. Gå till sidan Lediga jobb.
  2. Börja med att välja vilken eller vilka jobbkategorier du vill bevaka, exempelvis IT eller försäljning.
  3. Nästa steg är att addera den eller de regioner du vill jobba inom.
  4. Under Omfattning väljer du vilken typ av anställning du söker efter - heltid eller deltid. Känner du dig osäker? Välj båda alternativen!
  5. Välj därefter vilken typ av uppdrag du letar efter, konsultuppdrag eller rekrytering. Känner du dig osäker? Välj båda alternativen!
  6. Söker du efter ett sommarjobb? Eller är du mer intresserad av trainee-tjänster? Under övriga filter finns möjlighet att specificera din sökning ytterligare.
  7. Klicka på ”Bevaka!” när du känner dig färdig med dina val.

Voilà! Nu är du snart redo att ta klivet mot ditt nya drömjobb. Det enda som återstår är att skapa ett konto. Har du redan gjort det? Suveränt! När du har loggat in hittar du alla aktiva jobbevakningar under din profil. Där kan du enkelt justera och ändra dina preferenser allteftersom. Svårare än så är det inte!

Kom igång

6 steg för att landa ditt drömjobb

Att få jobbet du drömmer om kan kännas svårt, men det är absolut inte omöjligt! Våga tänka stort – med rätt förberedelse och fokus kan du få det att hända här och nu.

Till artikeln

Skriva CV – Ta del av våra bästa tips

Ge dig själv de bästa förutsättningarna att få jobbet med hjälp av ett riktigt bra CV. Men hur ska ett CV egentligen se ut? Och vilken information ska finnas med? Vi har svaren!

Till tipsen

Jobbsökande? Så söker du jobb

Är du i startgroparna att söka jobb? Härligt! I vår artikel guidar vi dig genom varje steg, från att hitta till att söka jobb. Läs mer och kom igång med jobbsökandet redan idag!

Läs vidare

Din karriärpartner

Gör som 145 000 andra young professionals och välj Academic Work som din karriärpartner. Sedan vi startade 1998 har vi förmedlat jobb till över 145 000 studenter och akademiker i början av karriären – i flera olika länder och inom en rad olika branscher.

För oss är rättvisa en självklarhet! Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, med nöjdast kunder i branschen sedan 2011 enligt Svenskt Kvalitetsindex. Förutom våra närmare 20 kontor runt om i landet finns vi idag även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Som anställd hos oss är du alltid rätt försäkrad och ansluten till kollektivavtal, allt för att du ska känna dig trygg när du väljer att starta din karriär hos oss. Academic Work är din karriärpartner inom flera olika kompetensområden. Skapa en skräddarsydd jobbevakning och starta din karriär med oss redan idag!

Kickstarta karriären här
Tipsa en vän!