Hyr först, rekrytera sen

Kanske är du osäker på hur länge du behöver utökade resurser eller om du ska hitta rätt person för jobbet. Då kan du lösa ditt behov med bemanning - trivs både du och din medarbetare är det möjligt att rekrytera över personen och ta fullt arbetsgivaransvar.

Kontakta oss

När passar hyr-rekrytera som lösning på ditt kompetensbehov?

Hyr först, rekrytera sen, fungerar precis så som det låter – du hyr in en konsult under en överenskommen tid med målsättningen att rekrytera personen vid periodens slut. Hyr-köp kan också tillämpas när du vill rekrytera över en konsult under uppdraget, exempelvis om han eller hon har visat framfötterna och presterat utöver det vanliga, eller om det har dykt upp ett mer långsiktigt personalbehov.

Träffsäkerhet och minimal risk

En felrekrytering kan bli väldigt kostsam för ditt företag. Är du orolig att du ska anställa fel medarbetare ska du ta hjälp av oss. Vi har jobbat med målgruppen young professionals i över 20 år och vet vad som tilltalar och attraherar dem. Vi kan hjälpa er att identifiera framtida talanger, ta arbetsgivaransvaret till det att du känner dig säker på att ni kan anställda resursen och avgöra om resursen är rätt person för jobbet vilket innebär minimal risk för dig som arbetsgivare.Planera för framtiden

Ni bör redan nu börja fundera på er strategiska kompetensförsörjning på längre sikt, och vi hjälper gärna till. Konkurrensen om de mest attraktiva profilerna på arbetsmarknaden är hård och för att inte kompetensbrist ska definiera ert företag bör ni se över vilken personal ni behöver nu, men också på sikt. Kanske kan det vara en bra idé att testa på en mer junior profil nu, för att vidareutbilda medarbetaren och säkerställa att ni har båda kapacitet och kompetens på sikt.

Vad är skillnaden mellan bemanning och rekrytering?

Behovet av personal kan se väldigt olika ut och därför finns det flera lösningar att välja mellan – bemanning och rekrytering. Men vad är egentligen skillnaden? Klicka på länken för att ta reda på mer!

Läs mer

Young Professional Attraction Index

Vill du bli en mer attraktiv arbetsgivare? Tillsammans med Kantar genomför vi varje år undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI), i vilken vi kartlägger vad som tilltalar och attraherar morgondagens arbetskraft – young professionals.

Läs mer om ladda ner rapporten

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en dag

Är ditt företag i behov av personal? Fyll i dina uppgifter här nedan så hör vi av oss till dig och kikar på hur just ert behov av personal ser ut, oavsett om det är nu eller i framtiden. Om du vill ha snabbare hjälp, tveka inte att kontakta oss på 020-37 38 40 så hjälper vi dig direkt!

Är du kandidat och söker jobb? Här hittar du våra lediga jobb. Har du andra frågor klicka på jobbsökande. Du kan inte söka jobb eller komma i kontakt med någon av våra rekryterare om du använder detta formulär!

Tipsa en vän!