Vårt erbjudande till företag

Academic Work hjälper företag som söker personal och kompetens, oavsett om behovet är på lång eller kort sikt, gäller deltids- eller heltidspersonal. Beroende på om du vill anställa direkt eller hyra in kompetens ser vårt erbjudande lite olika ut. Läs mer om våra olika personallösningar här nedan:


Våra kompetensområden

Vi hjälper företag med personalbehov inom en rad olika kompetensområden. Från IT och ekonomi till teknik och marknadsföring. Välj ett område i listan för att läsa mer om hur vi kan hjälpa just dig!Varför välja Academic Work?

När du eller ditt företag tar hjälp av Academic Work så får ni tillgång till vårt stora nätverk av young professionals. Vår kunskap om young professionals och erfarenhet inom bemanning och rekrytering har resulterat i att vi i dag är Sveriges största bemanningsföretaget på tjänstemannasidan och att vi sedan 2011 har branschens nöjdaste kunder.

Läs mer om oss

Snabb tillgång till kvalificerad kompetens?

Just nu har vi tillgängliga konsulter redo att börja arbeta omgående. Vi har allt från marknadskoordinatorer och ekonomer till IT-utvecklare och ingenjörer. Perfekt för dig i behov av kompetens med kort varsel. Ta reda på vilka kompetenser vi har tillgängliga i din region här.

Tillgängliga konsulter
Tipsa en vän!